MAKSUTAVAT

 

Käteinen (kulut 0eur)

Voit maksaa heti työsuorituksen jälkeen.

 

Sähköinen lasku (kulut 0eur)

Lasku lähetetään sähköpostitse pdf-tiedostona.

 

Paperilasku (kulut 5eur)

Voi valita halutessasi myös postitse lähetettävän paperisen laskun. Tällöin laskuun lisätään käsittelykuluna 5eur.

 

Korttimaksu (kulut 0eur)

Visa-, MasterCard-, American Express- ja JCB-tunnuksilla varustetut sirukortit (credit ja debit).

Hyväksytyt maksukortit. MasterCard, Visa, American Express, JCB

 • HUOM! Korttimaksupäätteemme toiminta edellyttää yhteyttä 3G-matkapuhelinverkkoon. Mikäli 3G-verkko ei kata aluettasi, maksu voidaan yrittää tehdä myös normaalissa matkapuhelinverkossa. Tämä on kuitenkin hidas ja epävarma tapa, eikä se välttämättä aina onnistu.

 

ALENNUKSET

 

Aikaisen varaajan etu:

Kun tilaat ajan pianonviritykselle hyvissä ajoin, saat pakettihinnasta alennuksen seuraavasti.

 • 1-7 vuorokautta etukäteen: Ei alennusta.
 • 8-14 vuorokautta etukäteen: Alennus -5€.
 • Yli 14 vuorokautta etukäteen: Alennus -10€.

 

Kanta-asiakasalennus:

Mikäli olet tilannut pianonvirityksen meiltä enintään noin kahden vuoden sisällä, saat virityksen normaalihinnasta 25eur alennusta.

 • HUOM! Kanta-asiakasalennus on voimassa ainoastaan, mikäli varaat pianonvirityksen samalta virittäjältä, joka viritti pianosi edellisen kerran.
 • HUOM 2! Alennuksia ei voi yhdistää. Saat aina sen alennuksen, joka on sinulle edullsin. Esim. Aikaisen varaajan etua ja kanta-asiakasalennusta ei voi yhdistää toisiinsa. Tällöin sovelletaan vain kanta-asiakasalennusta, sillä se on sinulle edullisin yksittäinen alennus.

 

Pakettialennus:

Pakettihinnoittelumme on edullinen ja selkeä. Mitä useamman pianon viritämme samalla kertaa, sitä suurempi on alennuksen määrä. Pääsääntöisesti pianot tulee olla mahdollista virittää peräkkäin.

 • 1 piano: Ei alennusta
 • 2 pianoa: Alennus -10% normaalihinnasta.
 • 3 pianoa: Alennus -15% normaalihinnasta.
 • 4 tai useampi piano: Alennus -20% normaalihinnasta.

 

Esimerkki: Jos tilaat pianonvirityksen itsellesi ja naapurillesi samalle päivälle peräkkäisille ajoille, saatte molemmat -10% alennusta pianonvirityksen loppusummasta.

 

HUOM! Et voi yhdistää kanta-asiakasalennusta ja pakettialennusta toisiinsa. Saat aina sen alennuksen, joka on edullisempi sinulle. Esim: Pakettialennuksen saavat vaikkapa naapurukset, jotka tilaavat virityksen samalle päivälle. Mikäli toinen tilaajista on kuitenkin kanta-asiakas, saa hän pakettialennuksen sijaan kanta-asiakasalennuksen (-25eur). Toinen tilaajista, joka ei ole kanta-asiakas, saa oman osuutensa pakettialennuksesta (-10% hinnasta).

 

HUOM 2! Mainitut hinnat tarkoittavat ns. normaalia pianonviritystyötä. Mahdollisista muista huoltotöistä sovitaan tarpeen mukaan erikseen. Alennus lasketaan arvonlisäveron sisältävästä hinnasta.

 

TÄSMÄLLISYYSTAKUU

 

Kunnioitamme aikaasi. Haluamme ensisijaisesti osoittaa tämän suorittamalla työmme täsmällisesti ja pysymällä sovituissa aikatauluissa joka päivä. Mutta mikäli jotain menee aikataulullisesti pieleen, antaa täsmällisyystakuu sinulle hyvitystä myös näissä tapauksissa.

 

Tällaisia vahinkoja tapahtuu onneksi harvoin, mutta niitä voivat aiheuttaa inhimilliset tekijät, kuten sairastapaukset tai yllättävät liikenneruuhkat. Alta löydät täsmällisyystakuun yksityiskohdat:

 

Mikäli myöhästymme sovitusta ajasta, saat hyvitystä seuraavasti:

 • 1-10min myöhästyminen: Pyrimme olemaan kohteessa mieluummin pari minuuttia etuajassa kuin pari minuuttia myöhässä. Koska kyse on kuitenkin liikkuvasta työstä, jossa välimatkat työkohteesta toiseen ovat yleensä pitkiä, varaamme itsellemme 10min sallitun marginaalin, johon tähtäämme.
 • 11-20min myöhästyminen: -10€ alennus hinnasta.
 • 21-30min myöhästyminen: -20€ alennus hinnasta.

 

Mikäli joudumme muuttamaan jo sovittua aikaa etukäteen, saat hyvitystä seuraavasti:

 • Aikaa muutetaan kohtuullisella varoitusajalla: -10€ alennus hinnasta.
 • Aikaa muutetaan kohtuuttomalla varoitusajalla (esim. sairastapaus): Saat virityksen normaalihinnasta -30€ alennuksen.

 

KIELIRIKKOVAKUUTUS

 

Kielirikkovakuutus korvaa virityksen yhteydessä katkenneet kielet ilman omavastuuta. Kieliä katkeaa melko harvoin, mutta katketessaan pelkästään yhden kielen hinta asennettuna on ilman vakuutusta jopa 90€. Kielen vaihto vaatii pianonvirittäjältä ylimääräisen käynnin kohteessa.

 

Ehdot:

 • Vakuutus on voimassa enintään 100-vuotiaisiin pianoihin, joiden viretaso ei poikkea yli 2/3 puolisävelaskelta vireen tavoitetasosta.
 • Vakuutus korvaa enintään 2 kpl kieliä.

 

© 2005-2017 Elias Patrikainen. Kaikki oikeudet pidätetään.